Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

16747

Steenworp-ID
16747
Straat
Brandpuntlaan Zuid
Naam object / bouwdeel
Prisma Bedrijvenpark Kavel 1
Postcode
2665NZ
Vestigingsplaats
Bleiswijk (Prisma)

of

Kavel bouwgrond (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
2.296 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Prisma (Bleiswijk)
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Milieucategorie
4
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkoopprijs
€ 562.520
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting
mail: info@hopman-schreuder.nl
tel: 079-3428777
Opmerkingen

Het betreft een perceel ter grootte van 2.296 m² gelegen op de hoek van de Kwartsweg en de Brandpuntlaan Zuid te Bleiswijk. Binnen deze oppervlakte is er nog een strook van 120 m², waarvoor een eerste recht van koop geldt voor de eigenaar van het naastgelegen perceel. Maximale bouwhoogte: 20 meter. Milieucategorie : 4.2 Het perceel biedt mogelijkheden tot een bebouwing van 1.200 m² hal + 400 m² kantoor.
Het Prisma Bedrijvenpark te Bleiswijk is in volle ontwikkeling. Recentelijk zijn de eerste panden in het horecacluster in gebruik genomen en momenteel zijn weer diverse nieuwbouwplannen in voorbereiding. Prisma kenmerkt zich onder andere door een overzichtelijke infrastructuur, uitstekende ontsluiting naar rijksweg A-12 en ruime openbare parkeergelegenheid.
De koopprijs van de grond bedraagt € 245,- per m² k.k.

Google Maps statische kaart