Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

17480

Steenworp-ID
17480
Straat
Buitenom
Nummer
19
Naam object / bouwdeel
Bedrijfsverzamelgebouw ‘Het Hoofdkwartier’
Postcode
2512XA
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
100 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
10 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Ja
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Desklinq
mail: fieke@desklinq.nl
tel: 070-2155979
Conceptors
mail: info@conceptors.nl
tel: 06-58827176
Opmerkingen

Bedrijfsverzamelgebouw ‘Het Hoofdkwartier’.
Indeling:
1e verdieping: 300 m²
2e verdieping: 300 m²
Hiervan is er nog maar beperkt ruimte beschikbaar
De 1e verdieping krijgt een industriële en creatieve uitstraling. Hier zullen acht nieuwe units gerealiseerd worden. De 2e verdieping wordt modern en zakelijk ingericht. Hier worden vier nieuwe kantoorunits en twaalf vaste werkplekken in een grote kantoortuin gerealiseerd. Deze verdieping is recent compleet gerenoveerd en voorzien van nieuwe vloerbedekking en systeemplafonds met TL-armaturen en LED spots. Deze verdieping beschikt tevens over een spreekkamer die kosteloos gebruikt kan worden.
Achter het gebouw bevinden zich garages en een kelder waar werkplaatsen en muziekstudio's gerealiseerd kunnen worden. Deze ruimtes zijn inmiddels verhuurd aan een film- & productiebureau, een audiovisueel bedrijf en een muzikant.
De doelgroep bestaat voornamelijk uit jonge ondernemers en creatievelingen zoals bijvoorbeeld kunstenaars, vormgevers, produktontwerpers, musici, webdesigners, game developers, fotografen, filmmakers en meubelmakers.
De beschikbare werkruimtes lopen qua oppervlakte uiteen van 10 m² tot 120 m² en kunnen geheel naar eigen smaak worden ingericht.
In het souterrain onder het hoofdgebouw bevinden zich de kantine en de bar waar dagelijks vers belegde broodjes, soep en verse fruitsappen geserveerd worden. De bar kan op verzoek gebruikt worden voor bijeenkomsten, borrels en andere evenementen. Op de begane grond van het hoofdgebouw bevinden zich twee grote vergaderzalen die voorzien zijn van vergadermeubilair, beamer en geluidsinstallatie. Deze ruimtes zijn ook te reserveren door gebruikers van Het Hoofdkwartier.
Huurprijs op aanvraag.
Minimum huurtermijn:3 maanden.

Brochures
Google Maps statische kaart