Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

17829

Steenworp-ID
17829
Straat
Hastastraat
Nummer
3
Naam object / bouwdeel
Project Hoogeland, kavel 2
Postcode
2672HC
Vestigingsplaats
Naaldwijk

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
102 m²
Deelverhuur
Nee

of

Praktijk / Wellness (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
102 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 110 per jaar
Totaalprijs
€ 11.220 per jaar
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Prijs per parkeerplaats
€ 1.200
Aanbieders
Batenburg Bedrijfshuisvesting
mail: info@batenburg-bhv.nl
tel: 0174-282555
Opmerkingen

Kantoor/winkel/praktijkruimte gelegen in de plint van appartementengebouw.
Het is ook mogelijk twee of meerdere bedrijfruimtes te koppelen, de bijkomende kosten hiervoor zijn voor de huurder, zie ID's 17829, 17833, 17836 en 20062
Hoogeland wordt een echte woonzorgzône. De bedrijfsruimtes zijn daarom bestemd voor organisaties/ bedrijven met een zorg- of maatschappelijke functie.
De bedrijfsruimte wordt casco opgeleverd inclusief voorbereiding voor de nutsvoorzieningen. De huurder zal zelf zorgdragen voor de dekvloer inclusief de thermische isolatie onder de dekvloer, installaties, inrichting binnenwanden en afwerking. E.e.a. zoals voorgeschreven door de verhuurder. Alle bedrijfsruimten hebben een individuele elektra-aansluiting, er komt geen gas in de HoogeNaald. Alle bedrijfsruimten in de plint van de HoogeNaald worden aangesloten op een collectieve warmtepomp voor warmte-koudelevering. Hiervoor gaat de huurder een aansluitbijdrage en vastrechtbijdrage betalen. De afgifte warmte en koeling zal plaatsvinden d.m.v. een door de huurder aan te leggen vloerverwarming, conform voorschriften verhuurder.
Aantal parkeerplaatsen in overleg te bepalen, afhankelijk van bestemming bedrijfpand.

Brochures
Google Maps statische kaart