Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

18419

Steenworp-ID
18419
Straat
Laan van Meerdervoort
Nummer
52
Postcode
2517AM
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
60 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 230 per jaar
Totaalprijs
€ 13.800 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Hekking NVM Makelaardij
mail: info@hekking.nl
tel: 070-4049898
Opmerkingen

Kantoorruimte in gebouw ‘Oldenhove’, gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School tussen 1928 en 1931. Op de begane grond is de supermarkt Albert Heijn gevestigd. Daarboven zijn vier woonlagen aanwezig.
Het kantoorappartement heeft alle noodzakelijke voorzieningen zoals vergaderruimte, pantry en toilet. Het is geschikt voor maximaal drie personen.
Optioneel is de huur van een driekamer appartement op dezelfde verdieping. Huurprijs voor dit appartement is € 28.800,- per jaar.

Brochures
Google Maps statische kaart