Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

21487

Steenworp-ID
21487
Op de markt sinds
Straat
Molengraaffsingel
Nummer
12
Naam object / bouwdeel
Yes!Delft
Postcode
2629JD
Vestigingsplaats
Delft

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
100 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
15 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Ja
Bedrijventerrein
Technopolis (Delft)
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Yes!Delft
mail: info@yesdelft.nl
tel: 015-7440101
Opmerkingen

YES!Delft richt zich op ondernemers met concrete ideeën voor technische, innovatieve en schaalbare producten of processen. Ondersteuning op verschillende manieren. Het begint met het inspireren van toekomstige ondernemers om hun droom waar te maken. Daarnaast laten zien welke kansen er liggen en wat de voordelen en mogelijkheden zijn van het eigen ondernemerschap. Door educatie worden studenten en jonge ondernemers op weg geholpen. Met het zeer hoogwaardige opleidings-en ontwikkelingsprogramma leggen ondernemers een stevig fundament voor hun bedrijf. Wat tevens geboden wordt is huisvesting en vele (technische) faciliteiten, toegang tot een interessant internationaal netwerk en optimale kennisuitwisseling voor incubatie en verdere groei van deze veelbelovende ondernemingen.

Google Maps statische kaart