Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

21516

Steenworp-ID
21516
Op de markt sinds
Straat
Stadhouderslaan
Nummer
9
Naam object / bouwdeel
Bedrijfsverzamelgebouw 'De Stadhouder'
Postcode
2517HV
Stadsdeel
Scheveningen (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
100 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
10 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Ja
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Desklinq
mail: fieke@desklinq.nl
tel: 070-2155979
Conceptors
mail: info@conceptors.nl
tel: 06-58827176
Opmerkingen

Kantoorruimte in Bedrijfsverzamegebouw 'De Stadhouder'
De kantoorunits zijn gelegen op de begane grond t/m de derde verdieping en variëren in afmetingen van 15 tot 100 m². Alle kantoorunits zijn voorzien van systeemplafonds met TL verlichting, systeemwanden, vloerbedekking, afsluitbare deur aan de gangzijde en schuiframen aan de buitenzijde.
De ateliers bevinden zich in het souterrain, deze ruimtes variëren in afmetingen van 40 tot 100 m² en hebben een industriële uitstraling door de kale betonnen muren en kabelgoten die langs het plafond lopen.
Op dit moment zijn alle units van De Stadhouder verhuurd en wordt er gewerkt met een wachtlijst. Op het moment dat er een unit beschikbaar komt worden de personen op de wachtlijst één voor één benaderd.
Flexibele huurcontracten met huurtermijnen vanaf 6 maanden tot 12 maanden met een wederzijdse opzegtermijn van 2 maanden.
Huurprijs op aanvraag
Er is een kleine en grote vergaderzaal aanwezig die per dagdeel gehuurd kan worden

Google Maps statische kaart