Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

21704

Steenworp-ID
21704
Op de markt sinds
Straat
Koningin Julianaplein
Nummer
10
Naam object / bouwdeel
Regus Den Haag Centraal
Postcode
2595AA
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
150 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
15 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Ja
Bedrijventerrein
Den Haag Centraal - (K) (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Regus
mail:
tel: 070-8919400
Opmerkingen

Kantoorruimte in Business Center ‘Regus’, vestiging Den Haag Centraal, gelegen op de 1e verdieping van kantoorgebouw ‘Stichthage’
Kant-en-klare werkplekken met groot aanbod aan aanvullende diensten, beschikbaar op aanvraag. Een privé, gedeelde of open werkplek, met 24/7 een veilige toegang
Een volledig uitgeruste, aanpasbare kantoorruimte met de nieuwste technologie,
U kunt kiezen voor fulltime of parttime ruimte, voor korte of langere periodes en om de door u gewenste ruimte te laten groeien, te verkleinen en heel snel aan te passen, om aan uw steeds veranderende behoeften tegemoet te komen.
Er zijn dagkantoren voor degenen die veel onderweg zijn of een professionele omgeving nodig hebben, beveiligde WiFi, koffie en thee, printers, scanners en kopieermachines
Er zijn tevens vergaderruimten en mogelijkheden voor videocommunicatie beschikbaar
Huurprijs op aanvraag

Google Maps statische kaart