Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

23874

Steenworp-ID
23874
Op de markt sinds
Straat
Louis Couperusplein
Nummer
2
Naam object / bouwdeel
Igluu
Postcode
2514HP
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
150 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
5 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Ja
Bedrijventerrein
Binnenstad - (K) (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Igluu
mail: info@igluu.nl
tel: 085-7737703
Opmerkingen

Igluu Den Haag biedt op bijna 1.300 m² flexibele werkplekken, concentratie- en belruimtes, kantoorunits, vergaderzalen, een grote evenementen ruimte en een gezellige lunch, receptie- en borrelruimte.
Kantoorunits vanaf 18 m² tot 200 m²: vanaf € 500,- per maand inclusief koffie, thee, koekjes, Wi-Fi, vergaderzalen en spreekruimtes, keuken, lounge, postservice. Optioneel af te nemen zijn parkeerplaats, telefoonservice, meubilair.
Werkplek in de flexwerk open ruimte, 5m²: € 149,00 per maand inclusief koffie, thee, koekjes, printen, Wi-Fi, postservice, lounge.

Google Maps statische kaart