Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

24668

Steenworp-ID
24668
Op de markt sinds
Straat
Zuideindseweg
Postcode
2645BE
Vestigingsplaats
Delfgauw

of

Agrarische grond (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
62.059 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkoopprijs
€ 310.000
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Westmaas Makelaardij
mail: info@westmaasmakelaardij.nl
tel: 015-3108873
Opmerkingen

Dit perceel weiland is gelegen in de Zuidpolder, aan de Zuideindseweg te Delfgauw en is ontsloten via een stalen brug, voorzien van betonnen dek.
Dit perceel weiland is van oudsher één van de hoogstgelegen percelen in de Zuidpolder en is goed ontwaterd. Het voorste gedeelte is gedraineerd met twee hoofdleidingen in de lengte, met om de drie meter drainageleidingen in de breedte. De hoofdleidingen liggen aangesloten op een onderbemalingsput met klokpomp en elektra-aansluiting. Het achterste gedeelte van het perceel is voorzien van vier greppels in de lengte die uitlopen op drie breedtesloten.
Het voorste deel van het perceel bestaat uit zware kleigrond met een kleine kleirug. Het achterste deel bestaat uit veengronden.

Google Maps statische kaart