Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

25051

Steenworp-ID
25051
Op de markt sinds
Straat
Haags Kwartier
Nummer
103
Postcode
2491BM
Stadsdeel
Leidschenveen-Ypenburg (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
368 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
150 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Forepark (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 150 per jaar
Totaalprijs
€ 55.200 per jaar
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Parkeerplaatsen
20
Aanbieders
Hulshof Makelaars
mail: info@hulshof.nl
tel: 070-3817181
Opmerkingen

De kantoorruimte is gelegen op een goede zichtlocatie in de ring van het ADO-stadion. De omgeving kenmerkt zich door de combinatie van bedrijvigheid, wonen en sport. Bekende gebruikers als Fit For Free, Carglass, Sligro, i4talent en verschillende automotive gerelateerde bedrijven zijn in de omgeving gevestigd. Dit unieke pand is in uitstekende staat, zeer representatief en op een creatieve manier in te delen. De entree bevindt zich ter hoogte van de Donau. Achter de entree is de gemeenschappelijke hal, welke toegang geeft tot de bovengelegen kantoorruimtes. Op de verdieping bevindt zich 1 grote vloer voorzien van pantry en sanitaire voorzieningen. De ruimte beschikt over een goede hoogte dankzij de ligging onder de tribune van het stadion. Dit zorgt voor een goede lichtinval en een speelse indeling.
Oplevering leeg en bezemschoon, inclusief:
- Representatieve entree;
- Moderne pantry;
- Moderne sanitaire voorzieningen;
- Zichtlocatie;
- Creatieve indeling;
- Goede hoogte.

Google Maps statische kaart