Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

25421

Steenworp-ID
25421
Op de markt sinds
Straat
Schenkkade
Nummer
50
Naam object / bouwdeel
'The Office Operators De Haagsche Zwaan'
Postcode
2595AR
Stadsdeel
Haagse Hout (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
115 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
4 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Ja
Bedrijventerrein
Beatrixkwartier - (K) (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
The Office Operators
mail: info@theofficeoperators.nl
tel: 020-7005555
Opmerkingen

De Haagsche Zwaan ligt in het hart van het internationale zakendistrict van Den Haag, direct aan de A12. Het centrum van Den Haag ligt op loopafstand. De begane grond van De Haagsche Zwaan is onlangs grondig gerenoveerd naar de hoogste standaard. Daarnaast is het gebouw ook voorzien van een brasserie, een gym en een business lounge met dakterras.
The Office Operators biedt flexibele kantooroplossingen met veel extra services. U kunt zelfs voor 1 dag een volledig ingerichte kantoorruimte huren. Daarnaast is er de mogelijkheid om te flexwerken in de lounge. Turn-key volledig ingerichte kantoren. Deze flexibele kantoorruimtes zijn afhankelijk van uw veranderende behoeften in te richten en eventueel samen te voegen. Voor koffie en thee faciliteiten is gezorgd, net zoals een multifunctionele printer en ready to go ict infrastructuur. Het TOO Service Team neemt uw gehele facility management uit handen. Zij verzorgen de receptiedienst, postbehandeling, telefoonbeantwoording, vergaderfaciliteiten nog veel meer. Zo kunt u zich op uw core business richten.
Bent u op zoek naar conventionele vierkante meters? Ook daarvoor kunt u bij The Office Operators terecht.
Meerdere parkeergarages in de buurt aanwezig, vanaf 14.00 uur gratis parkeren in de directe omgeving.
Huurprijs op aanvraag.

Brochures
Google Maps statische kaart