Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

25900

Steenworp-ID
25900
Op de markt sinds
Straat
Binckhorstlaan
Nummer
135
Naam object / bouwdeel
MOOOF
Postcode
2516BA
Stadsdeel
Laak (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Culturele ruimte / Leisure (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
500 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
25 m²

of

Praktijk / Wellness (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
500 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
25 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Ja
Bedrijventerrein
Binckhorst (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 62 per jaar
Totaalprijs
€ 31.050 per jaar
Servicekosten per m²
€ 35 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Motus Beheer
mail: info@motus-beheer.nl
tel: 070-3816705
Opmerkingen

Ben je op zoek naar een bedrijfsruimte om te huren? MOOOF heeft meer dan voldoende (flexibele) ruimtes beschikbaar voor ondernemers, particulieren, scholen, gezelschappen en verenigingen die actief zijn op het gebied van dans, muziek, sport en beweging. Hier is de (para)medische kant aan toegevoegd. De hoogte van de huur is aantrekkelijk voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Ook zijn er verschillende ruimtes binnen MOOOF die voor een dag of enkele dagen kunnen worden gehuurd voor congressen, vergaderingen, workshops en zakelijke evenementen. De ruimtes zijn niet te huur voor feesten en partijen.
MOOOF is een fijne plek om je te vestigen en om klanten te ontvangen. De entree is uitnodigend en straalt beweging uit. Het personeel van de front office staat overdag en ‘s avonds klaar voor alle bezoekers. Binnen MOOOF is er de mogelijkheid om een lunch of een diner te benutten en om ruimtes te huren voor congressen, vergaderingen, workshops en zakelijke evenementen. Parkeervoorzieningen zijn er in overvloed. Deze zijn vrij beschikbaar voor alle huurders en haar gasten. De halte voor het openbaar vervoer is recht tegenover de entree van MOOOF. Verder heeft MOOOF zijn eigen personenvervoer. De ‘MOOOF-bus’ rijdt tussen een aantal ophaal- en brengplaatsen in Den Haag, Voorburg en Rijswijk.
De huurprijs is een ‘vanaf prijs’. De hoogte van de netto huur hangt af van een aantal factoren. De branche of de sector waarin je onderneming actief is speelt een rol, maar ook de grootte van de ruimte, de plek in het gebouw en de gewenste voorzieningen.

Google Maps statische kaart