Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

26156

Steenworp-ID
26156
Op de markt sinds
Straat
Rijksstraatweg
Postcode
2645BJ
Vestigingsplaats
Delfgauw

of

Agrarische grond (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
48.000 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkoopprijs
€ 288.000
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
WLTM
mail: info@wltm.nl
tel: 088-4111888
Opmerkingen

Zeer goed onderhouden en ontsloten percelen grasland met veldschuur, gelegen aan de Rijksstraatweg te Delfgauw, achter verzorgingsplaats ‘Ruijven’. Ligging in een open agrarisch gebied. Overwegend rechthoekige percelen gelegen in een open agrarisch gebied. De percelen grasland zijn ontsloten via een dam naar de Rijksstraatweg.
Veldschuur, vrijstaand met een oppervlakte van 115 m², gevels van damwandprofielplaten op een gemetselde fundering, zadeldak met stalen spanten, houten gordingen, gedekt met asbestcement golfplaten. Voorzien van betonvloer, elektra-aansluiting en TL-verlichting. Toegankelijk middels dubbele houten schuifdeuren en loopdeur.
De percelen zijn deels belast met zakelijke rechten, namelijk een opstalrecht nutsvoorzieningen ten behoeve van Tennet TSO B.V. te Arnhem

Google Maps statische kaart