Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

26451

Steenworp-ID
26451
Op de markt sinds
Straat
Koninginnegracht
Nummer
10
Naam object / bouwdeel
'The Mood'
Postcode
2514AA
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
500 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
15 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Ja
Bedrijventerrein
Binnenstad - (K) (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Prijs per parkeerplaats
€ 1.200
Aanbieders
The Mood
mail: denhaag@themood.nl
tel: 010-3070470
Opmerkingen

Het business center aan de Koninginnegracht ligt in het hart van Den Haag Centrum op loopafstand van het Malieveld, het Binnenhof en Centraal Station. Er zijn ruim veertig multi-offices van verschillende groottes. Zowel voor jonge starters als voor doorgroeiende ondernemers die een flexibele werkplek zoeken in het luxe gedeelte van de stad, is dit een ideale plek. Het is gevestigd in een internationale omgeving, met verschillende eet- en drinkgelegenheden in de buurt. Het gebouw heeft de uitstraling van een herenhuis met moderne inrichting.
Er is een inpandige parkeergarage en een fietsenstalling. In het gehele pand zijn verschillende pantry’s en toiletten.
Er is een lift, een garderobe, een uitpandige rookruimte en er zijn postvakken op de begane grond. Ook vind je hier de presentatieruimte, een vergaderzaal en een ruim opgezette lounge om klanten te ontvangen. Er zijn verschillende zithoeken gecreëerd met een persoonlijke, huiselijke uitstraling.
Wat langer doorwerken of de werkdag lekker vroeg beginnen is ook geen probleem. Middels een tag systeem is het business center 24/7 bereikbaar voor haar gebruikers.
Er zijn meerdere units beschikbaar op de 1e, 2e en 3e verdieping.

Google Maps statische kaart