Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

26853

Steenworp-ID
26853
Op de markt sinds
Naam object / bouwdeel
Italiaans restaurant pizzeria op A-locatie
Postcode
2700QQ
Vestigingsplaats
Zoetermeer

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
175 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Eigen Horeca Makelaar Zuid-Holland West
mail: fles@eigenhorecamakelaar.nl
tel: 06-53337815
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: compleet Italiaans restaurant/ pizzeria, gelegen in het stadshart van Zoetermeer aan een leuk zonnig plein. Het restaurant is 6 dagen per week geopend van 17.00 uur tot 22.00 uur.
Indeling:
Ruime en lichte entree met tochtportaal. Ingang naar het restaurant waar de bar centraal in het restaurant staat. Achter de bar bevindt zich de keuken. Het restaurant kan ruimte bieden aan ongeveer 90 mensen binnen en ongeveer 50 mensen op het terras. Het geheel is ruim opgezet en ziet er als een authentiek italiaans restaurant. Toiletten en ruim magazijn bevinden zich in de kelder. Het gehuurde heeft een brede voorkant waar eventueel plaats is voor een gevel terras. Aan de zijkant van het pand is een mooi zonnig terras.
Vrij van verplichtingen
Huurprijs van het pand: op aanvraag
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: op aanvraag.

Google Maps statische kaart