Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

26967

Steenworp-ID
26967
Op de markt sinds
Straat
Nieuwersluisstraat
Nummer
36
Postcode
2546RX
Stadsdeel
Escamp (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Culturele ruimte / Leisure (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
250 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
80 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Doen Makelaars
mail: info@doenmakelaars.com
tel: 070-4400055
Opmerkingen

In deze fantastisch ingerichte dansschool 2 ruime studio's voor onder andere: workshops, personal training, zwangerschapsgym, revalidatie, fysiotherapie of aanverwante activiteiten. De studio's zijn royaal: 10 x 12 meter en 10 x 7 meter. Er is tevens een fraaie kleedkamer en een kantine. In de studio’s is ook geluidapparatuur aanwezig. Uitsluitend geschikt voor activiteiten die overdag plaatsvinden.
Het gaat hier om mede gebruik van de ruimte, samen met de huidige gebruiker: een zeer bekend opleidingsinstituut in de internationale danswereld. Deze dansacademie heeft tegenwoordig meerdere studio's door Den Haag met als logisch gevolg dat door de spreiding van de lessen deze studio overdag veelal ongebruikt is. Door de studio's in overleg te delen ontstaat er voor nieuwe bedrijven of bedrijven met uitbreidingsplannen een betaalbare huisvestingsmogelijkheid.

Brochures
Google Maps statische kaart