Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

27522

Steenworp-ID
27522
Op de markt sinds
Straat
Saturnusstraat
Nummer
14
Naam object / bouwdeel
Apollo 14
Postcode
2516AH
Stadsdeel
Laak (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
1.200 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
13 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Ja
Bedrijventerrein
Binckhorst (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 90 per jaar
Totaalprijs
€ 108.000 per jaar
Servicekosten per m²
€ 35 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Team ImpactCity
mail: impacteconomy@denhaag.nl
Opmerkingen

Het gebouw van Apollo 14 zal zorgen voor meer dan 4.000 m² nieuwe aantrekkelijke ruimte voor Impact Economy in de Binckhaven. Deze unieke werkplekken zullen verdeeld worden tussen één scale-up en diverse kleinere startups. De gemeente zal het gaan verhuren aan innovatieve en creatieve ondernemers die technologie ontwikkelen die bijdragen aan een betere wereld. Dat noemen we ‘Impact Economy’. De vestiging van dit soort ondernemingen past in de strategie van de gemeente Den Haag, om de nieuwe generatie creatieve en innovatieve ondernemers te behouden én aan te trekken. De vraag naar passende huisvesting is groot, het aanbod (nog) te gering. Daarom heeft het college nu middelen vrijgemaakt om meer huisvesting te realiseren.
De vermelde huurprijs en servicekosten zijn indicatief.

Google Maps statische kaart