Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

27749

Steenworp-ID
27749
Op de markt sinds
Straat
Graaf Willem II straat
Naam object / bouwdeel
/ Marktplein
Postcode
2691MW
Vestigingsplaats
s-Gravenzande

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
942 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
54 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
s-Gravenzande Centrum (s-Gravenzande)
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 287 per jaar
Totaalprijs
€ 270.345 per jaar
Servicekosten per m²
€ 6 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Renpart Vastgoed Management
mail: vastgoed@renpart.nl
tel: 070-3180055
Opmerkingen

Dit nieuw gerealiseerde winkelgebied in het stadscentrum van ’s-Gravenzande biedt een zeer gevarieerd winkelaanbod voor de gehele regio. Er bevinden zich hier diverse lokale, regionale en landelijke winkeliers en er is een gevarieerd horeca-aanbod. De twee supermarkten (Lidl en Jumbo) zorgen voor een dagelijkse passantenstroom. De winkelruimtes die te huur zijn variëren in grootte van 53 m² tot maximaal 800 m². Frontbreedte vanaf 5,5 meter. Welstandsklasse A 1.
Hart van ’s-Gravenzande beschikt ongeveer 200 parkeerplaatsen op bovengelegen parkeerdek. Deze parkeerplaatsen zijn kosteloos door het winkelend publiek te gebruiken. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor het stallen van (brom)fietsen.
Beschikbare units: zie BIS brochure 27749_1
Oplevering casco.
Servicekosten: € 6,20 per m² per jaar
Bijdrage parkeren: € 4,- per m² per jaar

Brochures
Google Maps statische kaart