Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

27818

Steenworp-ID
27818
Op de markt sinds
Straat
Koninginnegracht
Nummer
47
Naam object / bouwdeel
3e verdieping
Postcode
2514AE
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
129 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Benoordenhout - (K) (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 116 per jaar
Totaalprijs
€ 15.000 per jaar
Servicekosten per m²
€ 14 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
V & W Era makelaars
mail: denhaag@vwmakelaars.nl
tel: 070-3741122
Opmerkingen

Mooie goed ingedeelde kantoorruimte op de 3e verdieping van een statig kantoorgebouw voorzien van keuken, toilet en douchruimte.
Indeling:
Op de derde verdieping een ruime overloop met toegang tot 3 kantoorruimtes, 2 aan de achterzijde en 1 aan de voorzijde. Aan de voorzijde tevens een ruime keuken met mogelijkheid voor een lunchtafel. Toilet met douche voor de hardlopers.
Op de begane grond een ruime statige entree met een mooi trappenhuis naar de verdiepingen. In dit kantoorgebouw zijn tevens een accountantskantoor en een advocatenkantoor gevestigd.

Google Maps statische kaart