Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

27878

Steenworp-ID
27878
Op de markt sinds
Straat
Jupiter
Nummer
170
Toevoeging
- 177
Postcode
2675LV
Vestigingsplaats
Honselersdijk

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
1.677 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
218 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Trade Park Westland (Honselersdijk)
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 173 per jaar
Totaalprijs
€ 290.040 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Batenburg Bedrijfshuisvesting
mail: info@batenburg-bhv.nl
tel: 0174-282555
Opmerkingen

Op bedrijventerrein ‘Trade Parc Westland’ in Honselersdijk zijn per direct drie turn-key kantoren beschikbaar. Alle hedendaagse voorzieningen zijn aanwezig. Onder meer een tag-systeem, verlaagde plafonds met lichtarmaturen, een top-koeling systeem (warm/koud), te openen ramen, een pantry en meerdere spreekkamers.
Indeling:
Jupiter 170:
De totale kantoorruimte is 602 m² groot inclusief opslag gemeenschappelijke ruimtes. Daarnaast is deze kantoorruimte eventueel uit te breiden met 215 m² kantoorruimte. De kantoorruimte is toegankelijk via een gemeenschappelijke opgang met onder meer gemeenschappelijke toiletten en pantry’s.
Jupiter 170-177:
De kantoorruimte is toegankelijk via een eigen trapopgang en is 857 m² groot. Verder is de kantoorruimte volledig gestoffeerd en zijn er meerdere pantry’s en diverse dames- en herentoiletten aanwezig.
Jupiter 177:
De totale kantoorruimte is 218 m² groot inclusief opslag gemeenschappelijke ruimtes. De kantoorruimte is toegankelijk via een gemeenschappelijke opgang met onder meer gemeenschappelijke toiletten, als ook een tweede pantry.
Tot slot zijn alle drie de kantoorruimtes voorzien van veel natuurlijk lichtinval door aanwezigheid van grotere raampartijen.
Huurprijzen:
Jupiter 170: € 112.140,- per jaar
Jupiter 170-177: € 141.000,- per jaar
Jupiter 177: € 35.820,- per jaar
Dit betreft een ‘all-in huurprijs’. De kantoorruimtes worden volledig turn-key aangeboden. Daarbij is onder meer inbegrepen gebruik gas, water en elektra en bijdrage VvE van het terrein.
Kortere huurtermijnen zijn in overleg met de eigenaar.
Het bestemmingsplan Bloemenveiling is hier van toepassing.

Brochures
Google Maps statische kaart