Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

28007

Steenworp-ID
28007
Op de markt sinds
Straat
Scheveningseveer
Postcode
2514HB
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Opslagruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
35 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
25 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 111 per jaar
Totaalprijs
€ 3.900 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Prijs per parkeerplaats
€ 660
Aanbieders
Duinzigt Woonservice B.V.
mail: info@duinzigt.nl
tel: 070-3606365
Opmerkingen

Diverse opslag-/ werkplaats-/ garage units en parkeerplaatsen te huur variërend van 25 tot 35 m². Zeer centraal gelegen en met groot vervoer bereikbaar.
Indeling:
De ruimten zijn gelegen binnen een poort waar u gemakkelijk met een auto of bus naar binnen kunt rijden. Zeer praktisch om in- en uit te laden dus. Enkele units zijn gelegen op de begane grond. Deze zijn dus ook geschikt om als garage of stalling te gebruiken, omdat u hier gemakkelijk met de auto naar binnen kunt rijden.
Veel units hier zijn bij uitstek geschikt om als opslag te gebruiken voor spullen die u niet vaak nodig heeft. Enkele units worden reeds ook gebruikt als werkplaats. Een aantal zijn voorzien van een wastafel/spoelbak. Er is geen verwarming aanwezig.
De units hebben prijzen variërend tussen de € 2.700,- tot en met € 3.900,- per jaar.
In verband met ontwikkelingsplannen wordt er een tijdelijke zgn. inbewaringstellingsovereenkomst afgesloten i.p.v. een huurovereenkomst.

Google Maps statische kaart