Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

28224

Steenworp-ID
28224
Op de markt sinds
Straat
Herenstraat
Nummer
2
Postcode
2271CG
Vestigingsplaats
Voorburg

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
120 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
10 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 288 per jaar
Totaalprijs
€ 34.560 per jaar
Servicekosten per m²
€ 72 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Meijs & Alink Makelaardij
mail: info@meijsenalink.nl
tel: 070-3877905
Opmerkingen

In het prachtige vrijstaande monumentale kantoorvilla van RPHS+ zijn er 12 gemeubileerde werkplekken beschikbaar gekomen voor de verhuur op de eerste verdieping. RPHS+ is een creatief, professioneel en integraal werkend adviesbureau op het gebied van stedenbouw, architectuur, bouwtechniek en management. De netwerkstructuur van dit fraaie bureau met de verschillende businessunits reflecteert de gedifferentieerde wijze waarop zij samenwerken met opdrachtgevers, partners en collega adviseurs in het ontwikkel-, ontwerp- en realisatie- en beheertraject. Deze gevarieerde vorm van samenwerken willen zij dan ook herkenbaar maken in de huisvesting door de monumentale villa aan de Herenstraat uit te laten groeien tot een creatieve smeltkroes.
Een exclusieve hub van ambitieuze en talentvolle ontwerpers en ondernemers die elkaar versterken en een aanvulling vormen op de werkterreinen van RPHS+.
Er zijn 12 werkplekken (bureaus) beschikbaar op de eerste verdieping voor zzp-ers en bureaus die op zoek zijn naar een kleinschalige, dynamische en creatieve werkomgeving met een unieke uitstraling op een klein stedelijke locatie aan een park met een zeer goede bereikbaarheid. De kale huurprijs voor een hoogwaardig gemeubileerde (flexibele) werkplek bedraagt € 2880,00 per jaar. Daarnaast zijn er diverse aanvullende faciliteiten en services mogelijk op onder andere het gebied van huur vergaderruimten, ICT, receptie en administratie. De servicekosten bedragen € 720,00 per jaar.

Google Maps statische kaart