Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

28325

Steenworp-ID
28325
Op de markt sinds
Straat
Televisiestraat
Nummer
2
Toevoeging
*
Naam object / bouwdeel
The New Farm winkel- en horecaruimte
Postcode
2525KD
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
731 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 85 per jaar
Totaalprijs
€ 62.135 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Van der Kraan makelaars
mail: info@vanderkraanmakelaars.nl
tel: 070-3246029
Opmerkingen

The New Farm is een nieuw bolwerk voor start-ups en game-changers in de wereld, gelegen in het voormalig Philips pand. Het is een initiatief van de Gemeente Den Haag en SVN en draagt bij aan een betere toekomst voor ons en voor onze kinderen.
Het 'Vertical Urban Farming' concept van The New Farm is gebaseerd op de volgende vier thema's:
- Stad voedt de stad (voedsel zonder veel transporturen en -kosten e.d.);
- Vers eten (betrouwbaar, bekend zijn met de ingrediënten, betrokken);
- Dicht bij de bron (van de producent tot consument, na de vervreemding de productie van voedsel dichtbij de mensen in de stad brengen);
- Innovatieve technologie op het gebied van 'smart urban food solutions'.
Deze thema's zijn vertaald naar een werkbaar concept voor de invulling van het gebouw, waarbij beleving een belangrijk item is voor de relatie met de gebruikers en bezoekers van The New Farm. The New Farm met een kas van 1.200 m² op het dak is het grootste stadslandbouwproject van Europa.
The New Farm is een nieuwe inspirerende plek om de wereld te laten te zien hoe jij denkt of werkt met het vraagstuk om de cities 'smarter' te maken. Daarnaast bieden wij een plek voor bedrijven die innovatie, social impact, duurzaamheid of social impact als kernwaarden in hun bedrijfsmodel hebben. The New Farm biedt onder andere plek aan bedrijven als Urban Farmers, I-did, Kookfabriek en de Haagse Zwam. The New Farm wordt een internationaal centrum voor binnenstedelijke voedselproductie en voedselbewustzijn met ruimte voor onderzoek, innovatie, expositie en educatie.
De entree bevindt zich centraal links in de voorgevel met rechts grote raampartijen. Achter de entree bevindt zich direct de imposante opgang naar de bovengelegen verdiepingen en de ingang naar de winkel-/horecaruimte. Het brede front zorgt voor een goede zichtlocatie voor zowel voorbij rijdend als voorbij varend verkeer.
Beschikbaar:
Unit 1: 169 m² winkelruimte
Unit 2: 200 m² horecaruimte
Unit 3: 362 m² horecaruimte
Oplevering leeg en bezemschoon, inclusief:
- Breed front;
- Representatieve entree;
- Groot terras aan de zonzijde;
- Industrieel pand;
- Lift.
Doch het object wordt uitsluitend casco verhuurd.

Brochures
Google Maps statische kaart