Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

28420

Steenworp-ID
28420
Op de markt sinds
Straat
Middelwaard
Nummer
89
Postcode
2716CW
Vestigingsplaats
Zoetermeer

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
127 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 213 per jaar
Totaalprijs
€ 27.000 per jaar
Servicekosten per m²
€ 19 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Local Joe
mail: info@localjoe.nl
tel: 085-3033485
Opmerkingen

Winkelruimte, gelegen in Winkelcentrum Meerzicht, een prettig, overdekt winkelcentrum voor winkelen en dagelijkse boodschappen. Frontbreedte 10 meter, welstandsklasse B 1.
De winkelruimte wordt casco verhuurd, doch mede door voorgaande huurder(s) zijn diverse voorzieningen in het gehuurde aangebracht. Oplevering zal dan ook plaatsvinden in de staat van dat moment. Onderhoud en/of vervanging van deze om niet ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in casco staat te worden opgeleverd, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.
Opbouw servicekosten:
servicekosten: € 1.650,- per jaar
stookkosten: € 698,- per jaar
Huurder dient voor eigen rekening en risico met de desbetreffende (nuts)bedrijven overeenkomsten te sluiten voor water en elektra.
Bijdrage winkeliersvereniging: € 1.646,- per jaar

Brochures
Google Maps statische kaart