Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

28674

Steenworp-ID
28674
Op de markt sinds
Straat
Van Alphenstraat
Nummer
2
Toevoeging
*
Naam object / bouwdeel
YinYang Balance
Postcode
2274NA
Vestigingsplaats
Voorburg

of

Praktijk / Wellness (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
160 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
75 m²

of

Culturele ruimte / Leisure (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
160 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
75 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Informatie bij Steenworp
mail: reactie@steenworp.nl
tel: 070-3141516
Opmerkingen

YinYang Balance heeft sinds november 2010 een praktijk- en trainingslocatie. Trainers en Coaches van YinYang Balance gebruiken deze ruimtes, maar de ruimtes zijn ook, op urenbasis, te huur voor andere coaches en trainers.
De twee ruimtes van resp. 75 m² en 85 m² zijn bij uitstek geschikt voor Yogalessen, Pilates, Tai Chi en Dans, maar ook meditatie, healings- en lichaamswerk trainingen e.d. Er kan gebruik worden gemaakt van massagetafels, yogamatten, kussens, muziek en garderobe. Ook is er in beide ruimtes een kleine pantry aanwezig.
De ruimtes kunnen ook als praktijkruimtes gebruikt worden waar individueel gewerkt kan worden. Indien gewenst kunnen ruimtes ook verdeeld worden in meerdere therapieruimtes.
Voor meer informatie:
info@yinyangbalance.nl
Telefoon: 070-3825230 / 06-10236313
Huurprijzen op aanvraag.

Google Maps statische kaart