Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

28691

Steenworp-ID
28691
Op de markt sinds
Straat
Cornelis Houtmanplein
Nummer
11
Toevoeging
A
Naam object / bouwdeel
Het Wapen van Maasdijk
Postcode
2676BA
Vestigingsplaats
Maasdijk

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
300 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkoopprijs
€ 210.000
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Klaassen Horecamakelaardij
mail: info@klaassenbv.nl
tel: 033-2581330
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Het wapen van Maasdijk, gezellig café, waar jong en oud uit de omgeving samenkomen voor een lekker drankje, een gezellig praatje of om een potje te darten of te biljarten. Er heerst een gemoedelijke sfeer en de gastvrije uitbaters doen hun best het iedereen naar de zin te maken. Regelmatig worden er feestelijke avonden georganiseerd met muzikale acts. Het is de vaste stek voor vele dartteams en biljartteams en regelmatig worden hier wedstrijden gespeeld in de normale competitie of in speciaal georganiseerde toernooien. Ook is het dé plek om voetbalwedstrijden te kijken. De wedstrijden uit de voetbalcompetitie of EK's en WK's worden uitgezonden op de diverse televisies en op een groot scherm. Het bedrijf biedt tevens mogelijkheden om feesten te organiseren. Het pand bestaat uit een groter en een kleiner gedeelte die onafhankelijk van elkaar verhuurd kunnen worden. Beide gedeeltes hebben een eigen ingang, eigen bar, keuken en toiletten. Het kleinere gedeelte biedt plaats aan zo'n 40 gasten en voor grotere gezelschappen tot zo'n 200 gasten kan het grotere gedeelte verhuurd worden. Er zijn verschillende mogelijkheden van exploitatie. Zo kan het huidige café voortgezet worden, maar ook kan men er voor kiezen meer richting eetcafé te gaan met het verzorgen van maaltijden, óf kan het kleinere gedeelte omgebouwd worden tot cafetaria/snackbar. Dit kleinere gedeelte heeft een apart huurcontract van € 9.600,- per jaar, de rest van het pand is in eigendom en hiervan wordt naast de exploitatie ook het onroerend goed verkocht.
De oppervlakte van het kleinere gedeelte bedraagt 100 m², het grotere gedeelte meet zo'n 200 m².
Op maandag is het bedrijf gesloten, dinsdag en woensdag van 16.00-01.00 uur, donderdag en vrijdag van 16.00-02.00 uur, zaterdag van 11.00-02.00 uur en tenslotte zondag van 14.00-24.00 uur.
Indeling:
Het café heeft een mooie, grote bar, die gedeeld kan worden in twee separate units op het moment dat één van de gedeelten van de zaak apart verhuurd is. Er zijn veel verschillende gezellige hoekjes waar gasten kunnen plaatsnemen. Er is een biljarttafel en er zijn verschillende dartbanen. Alles ziet er keurig en zeer verzorgd uit. Voor de deur een ruim, zonnig terras.
Vrij van verplichtingen voor personeel en brouwerij. Wél staan er twee gokkasten waarvoor een contractuele verplichting geldt.
Pand en exploitatie zijn alleen gezamenlijk te koop. Opbouw koopprijs:
Onroerend goed (200 m²): € 210.000,- k.k.
Overnamesom voor goodwill en inventaris (300 m²): € 30.000,-
Huurprijs extra gedeelte onroerend goed (extra 100 m²): € 9.600,- per jaar.

Brochures
Google Maps statische kaart