Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

28726

Steenworp-ID
28726
Op de markt sinds
Straat
Grote Markt
Nummer
22
Naam object / bouwdeel
begane grond
Postcode
2511BG
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
891 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Den Haag Centrum (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 281 per jaar
Totaalprijs
€ 250.000 per jaar
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Frisia Makelaars
mail: bog@frisiamakelaars.nl
tel: 070-3420101
Opmerkingen

Het betreft het Rijks monumentale kantoorgebouw ‘De Volharding’ gelegen op de hoek van de Grote Markt en de Grote Marktstraat te Den Haag. Het gebouw is in opdracht van de arbeiderscoöperatie 'De Volharding' omstreeks 1928 gebouwd door Jan Buijs in samenwerking met Joan B. Lürsen. De mengeling van bouwkenmerken die voorkwamen bij de stijl het kubisme en het Nieuwe Bouwen laten het gebouw nog altijd modern ogen.
Het pand heeft een unieke horecaruimte verdeeld over 3 verdiepingen met prachtige lichtinval. De entree bevindt zich op de hoek van het pand met aan weerszijde grote raampartijen. Achter de entree bevindt zich de hal welke toegang geeft tot de horecaruimte met atrium en interne trappen naar de andere verdiepingen. Het pand beschikt over verschillende sanitaire voorzieningen. Het brede front van circa 20 meter zorgt voor een goede zichtlocatie voor zowel wandelend publiek als voorbij rijdend verkeer. Thans is de gehele horecaruimte voor verhuur beschikbaar. Het gehuurde mag uitsluitend worden gebruikt als winkelruimte.
Indeling:
Kelder: 381 m²
Begane grond: 328 m²
Eerste verdieping: 182 m²
Oplevering leeg en bezemschoon, inclusief:
- Breed front;
- Moderne sanitaire voorzieningen;
- CV-installatie;
- Systeemplafond;
- Orginele details;
- Verlichtingsarmaturen;
- Tussenvloer;
- Kelder.
Doch het object wordt uitsluitend casco verhuurd. De nutsvoorzieningen zullen worden verrekend aan de hand van tussenmeters.

Brochures
Google Maps statische kaart