Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

28734

Steenworp-ID
28734
Op de markt sinds
Straat
Papsouwselaan
Nummer
486
Postcode
2624EP
Vestigingsplaats
Delft

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
87 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
In de Hoven (Delft)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 243 per jaar
Totaalprijs
€ 21.168 per jaar
Servicekosten per m²
€ 33 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Björnd Makelaardij
mail: info@bjornd.nl
tel: 015-2135139
Opmerkingen

Gezocht een slager, groenteboer en andere ondernemers in vers sector voor winkelruimte in versstraat in winkelcentrum in de Hoven, het grootste winkelcentrum van Delft. De versstraat is de plek voor verse levensmiddelen en er is reeds een bakker, groenteboer en een vishandel en we zoeken nog een slager voor een verdere uitbreiding van het winkelaanbod. Frontbreedte 8,5 meter, welstandsklasse A 1.
Indeling:
68 m² winkel beschikbaar voor een slager over andere vers ondernemer + 10 m² containerruimte voor versafval + optioneel 14 m² in extra achtergelegen ruimte.
Oplevering in casco staat.
Promotiekosten: € 880,- per jaar
Parkeerbijdrage: € 344,- per jaar.

Brochures
Google Maps statische kaart