Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

28799

Steenworp-ID
28799
Op de markt sinds
Straat
Wegastraat
Nummer
29
Toevoeging
- 31
Naam object / bouwdeel
Werkfabriek
Postcode
2516AN
Stadsdeel
Laak (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
200 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
10 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Ja
Bedrijventerrein
Binckhorst (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Werkfabriek
mail: host@werkfabriek.org
tel: 070-4273662
Opmerkingen

In de Werkfabriek kun je terecht als huurder van een flexplek middels een strippenkaart. Deze kost € 225,- waar je tien keer een dag voor kunt komen werken. Deze is ongelimiteerd geldig. Daarnaast is het mogelijk om een contract aan te gaan voor bijvoorbeeld enkele dagen per week. Je kan dan net als met de strippenkaart, overal aan een van de flexplekken heerlijk een dag productief werken. Dit kan vanaf € 60,- per maand voor één dag per week, twee keer per week € 80,- en verder.
Mocht je vaker willen komen en een eigen plek willen hebben, dan bieden wij een vaste tafel aan vanaf € 295,- per maand voor één persoon. Vervolgens komt er per persoon die er bij komt aan de tafel, met een max aan drie medewerkers per tafel, een bedrag van € 100,- per maand bij.
Daarnaast heb je als huurder van een tafel gebruik van vergaderruimte (gratis 3 uur per week via reserveringssysteem), lockers en kantine/keuken & Korting op huur van leslokaal/vergaderruimte.
En uiteraard is alles inclusief gebruik van (heerlijke) koffie & thee faciliteiten.
Er zijn momenteel nog flexplekken beschikbaar en verder een ruimte voor 3-4 personen en een ruimte voor 8 personen.

Google Maps statische kaart