Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

28842

Steenworp-ID
28842
Op de markt sinds
Straat
Anna van Hannoverstraat
Nummer
4
Toevoeging
*
Naam object / bouwdeel
/ Wilhelmina van Pruissenweg 55; Anna & Co
Postcode
2595BJ
Stadsdeel
Haagse Hout (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Culturele ruimte / Leisure (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
200 m²
Deelverhuur
Ja
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Beatrixkwartier - (K) (Den Haag)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Nader te bepalen
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Anna Vastgoed & Cultuur
mail: info@annavastgoedencultuur.nl
tel: 085-4851414
Opmerkingen

Het gebouw, op de grens tussen Den Haag en Voorburg, is ontworpen door architect Herman Hertzberger en werd in 1990 opgeleverd. Kenmerkend zijn de zestien achthoekige kantoortorens die rondom een langgerekte straat zijn gesitueerd. Tot 2015 deed het dienst als Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Eind 2015 was het een korte tijd een tijdelijke noodopvang voor asielzoekers. Een deel van het pand heeft nu als nieuwe bestemming wonen; 200 m² is beschikbaar voor ANNA & Co; de rest van het gebouw wordt door de eigenaar verhuurd aan andere partijen. Het gehele gebouw is juni 2018 omgedoopt tot SOZA.
In de zomer van 2017 begon de verbouwing van het voormalige Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid om woonunits te realiseren voor statushouders en jongeren. Eigenaar MRP SoZa verhuurt een deel van het pand aan de gemeente Den Haag. Die gaf ANNA de opdracht een concept te ontwikkelen voor een tijdelijke invulling die een positief startpunt moet bieden aan de bewoners om in te burgeren in de stad.
ANNA werkte het plan uit voor ANNA&Co : een co-workingspace en community in het hart van het gebouw. Hier worden de bewoners van de locatie gekoppeld aan creatieve ondernemers en maatschappelijke initiatieven, en vinden wisselwerkingen plaats waarin bewoners én huurders kunnen leren, kennisdelen, netwerken en zichzelf ontwikkelen. In januari 2018 kreeg ANNA opdracht ANNA & Co te implementeren.
ANNA & Co staat open voor publieksactiviteiten. Houd de website en Facebook in de gaten voor de laatste info.
Heb jij een initiatief, idee of activiteit waarmee we de nieuwe Hagenaars aan het netwerk van de stad kunnen koppelen? Neem contact op met Nancy Verkooijen via nancy@annavastgoedencultuur.nl

Google Maps statische kaart