Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

28868

Steenworp-ID
28868
Op de markt sinds
Straat
Ambachtsweg
Nummer
21
Postcode
2641KS
Vestigingsplaats
Pijnacker

of

Bedrijfsruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
422 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Boezem West (Pijnacker)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkoopprijs
€ 339.000
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Online Bedrijfsmakelaar
mail: info@onlinebedrijfsmakelaar.nl
tel: 0497-712052
Opmerkingen

Bedrijfshal welke bestaat uit een totale oppervlakte 422 m², gelijkmatig verdeeld over twee verdiepingen. Momenteel is de ruimte in gebruik als metaalbewerkingswerkplaats. De bedrijfsruimte is gelegen in een grote nis welke de bestemming laden en lossen heeft. Bij het pand horen gemeenschappelijke parkeerplaatsen.
Indeling:
Begane grond: 211 m²
Verdiepingsvloer: 211 m²
De bedrijfshal heeft aan de achterzijde een extra loopdeur naar een strook (eigen) grond van 10 m breed en 2 m diep. De overheaddeur, afm. 4 m breed x 4.2 m hoog, heeft een extra elektrisch rolluik aan de buitenzijde. De hal is voorzien van een alarminstallatie en is uitgerust met een goederenlift ter grootte van een pallet en een hijscapaciteit van 1000 kg. Tevens aanwezig een I-bint van 4 m lang waaraan een elektrische takel is bevestigd met hefvermogen van 500 kg.
Op de begane grond bevinden zich 2 trappen naar boven, een toilet en meterkast, 10 m² kantine met keukenblok, koelkast, kantinetafel en bureau, 13 m² magazijn, en 12 m² open werkplaats met 8 m werkbank voorzien van gereedschapsborden met veel wandcontactdozen.
Bovenop de kantine, het magazijn en de werkplaats is een beloopbare tussenvloer geplaatst (35 m²), hoog 1.5 m. Deze is vanaf 1 van de 2 trappen toegankelijk.
Op de verdiepingsvloer bevinden zich de 2 trapopgangen, 25 m² kantoorruimte met lichtkoepel en systeemplafond, de liftopgang met opklapbaar vloerdeel om ook grote delen boven te kunnen zetten met de lift en een tweetal grote stellingen.
Vloerbelasting begane grond: 2.000 kg/m²
Vloerbelasting verdiepingsvloer: 500 kg/m²

Google Maps statische kaart