Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

28932

Steenworp-ID
28932
Op de markt sinds
Straat
Laan van Wateringse Veld
Nummer
70
Naam object / bouwdeel
Restaurant 'Man's Garden'
Postcode
2548CC
Stadsdeel
Escamp (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
334 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 137 per jaar
Totaalprijs
€ 45.600 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Klaassen Horecamakelaardij
mail: info@klaassenbv.nl
tel: 033-2581330
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: restaurant ‘Man’s Garden’ in Wateringse Veld, Den Haag. Dit ruim opgezette restaurant ligt op een goede zichtlocatie in de mooie nieuwbouwwijk Wateringse Veld. Huidige eigenaar is eerste eigenaar op deze locatie en heeft het restaurant volledig zelf verbouwd en opgezet. Hij heeft veel geïnvesteerd om er een mooie zaak van te maken. Het restaurant biedt wok- en grillarrangementen waarbij de gasten zelf hun gerechten kunnen samenstellen. Ook is er dagelijks een dessertbuffet. Er is een apart afhaalgedeelte met eigen ingang. Buiten de huidige formule, is het restaurant ook zeer geschikt voor vele andere concepten, zoals een all you can eat restaurant of een eetcafé/familierestaurant. Het huidige restaurant is zes dagen per week geopend voor diner, op maandag gesloten.
Indeling:
Het restaurant ligt op een mooie zichtlocatie, op een hoek, met een groot plein voor de deur en uitzicht op een fraaie waterpartij. Op dit plein is ruimte voor een groot terras.
Via de entrée met invalidentoilet, betreedt men het sfeervolle restaurant, dat plaats biedt aan zo'n 120 gasten. Er is een grote bar, een buffetgedeelte, ruimte waar de gerechten live bereid worden voor het publiek en een zeer ruime keuken van zo'n 40 m². Ook is er een ruim apart afhaalgedeelte met aparte ingang en een grote berging, eveneens met eigen leveranciersingang. Naast het invalidentoilet zijn er dubbele dames- en herentoiletten. Het restaurant heeft zonwering rondom en is voorzien van vloerverwarming. Het grote terras biedt plaats aan zo'n 40 personen.
Vrij van verplichtingen.
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 175.000,-

Brochures
Google Maps statische kaart