Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29047

Steenworp-ID
29047
Op de markt sinds
Straat
Van de Spiegelstraat
Nummer
12
Naam object / bouwdeel
'Villa Paulowna' begane grond en souterrain
Postcode
2518ET
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
710 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 204 per jaar
Totaalprijs
€ 145.000 per jaar
Servicekosten per m²
€ 36 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Parkeerplaatsen
10
Prijs per parkeerplaats
€ 1.500
Aanbieders
Vintges Advies en Makelaardij
mail: info@vintgesadvies.nl
tel: 070-7830303
Opmerkingen

Hoogwaardige kantoorruimte, verdeeld over begane grond en souterrain, in vrijstaand Rijksmonument met parkeergelegenheid op eigen terrein. Dit fraaie pand ‘Villa Paulowna’ ligt midden in het sfeervolle Zeeheldenkwartier in de directe nabijheid van het centrum en internationale zone van Den Haag.
Beschikbaar:
begane grond: 550 m²
souterrain: 160 m²
De entree van de monumentale kantoorvilla is via het afgesloten parkeerterrein door middel van 2 elektrische hekken. Via bordestrap en de fraaie entree komt u in de ‘rijke’ ontvangstruimte met marmeren vloer en receptie. De verdiepingen zijn via de originele trappartij te bereiken.
Op eigen terrein zijn 10 parkeerplaatsen tot beschikking en voor bezoek eventueel met oplaadplaats voor de elektrische auto. Voor de fietsers is er een overdekte fietsenstalling.

Google Maps statische kaart