Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29091

Steenworp-ID
29091
Op de markt sinds
Straat
Honderdland
Nummer
227
Postcode
2676LV
Vestigingsplaats
Maasdijk

of

Bedrijfsruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
183 m²
Deelverhuur
Nee

en

Kantoor

Beschikbare oppervlakte
267 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Honderdland (Maasdijk)
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Milieucategorie
4
Prijs per m²
€ 83 per jaar
Totaalprijs
€ 37.500 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Ja
Parkeerplaatsen
6
Aanbieders
Batenburg Bedrijfshuisvesting
mail: info@batenburg-bhv.nl
tel: 0174-282555
Opmerkingen

Bedrijfsruimte in een multifunctioneel bedrijfsgebouw. Het betreft een bedrijfsruimte met een totaal oppervlakte van 450 m² verdeeld over 3 lagen. Dit pand is uitermate geschikt voor een combinatie van showroom-, productie- en kantoorruimten.
Indeling:
De begane grond heeft een representatieve entree aan de voorzijde, entree aan de achterzijde, meterkast, trappenhuis en een open ruimte van 183 m² welke bestemd is voor showroom- productie of opslagruimte. Dit pand heeft een grote elektronische overheaddeur.
Op eenvoudige wijze is deze totale ruimte, door het plaatsen van een tussenwand, te splitsen in een ruimte van 85 m² en een ruimte van 100 m². De begane grond heeft een betonnen vloer met een vloerbelasting van 1.500 kg/m².
De eerste verdieping is te bereiken via een betonnen trappenhuis en is geheel ingericht als kantoorruimte en o.a. voorzien van verlaagde plafonds met lichtarmaturen, pantry en toilet. De totale grootte van deze verdieping bedraagt 162 m².
Op de 2e verdieping is nog een kantoorruimte van 105 m², tevens voorzien van systeemplafonds met lichtarmaturen. Bij het pand behoren 6 eigen parkeerplaatsen.
Het vigerende bestemmingsplan is ‘Bedrijventerrein Honderdland Fase 1’. Conform het bestemmingsplan is bedrijvigheid tot en met categorie 4.2 van de ‘Staat van Bedrijfsactiviteiten’ toegestaan.
Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.
Koopprijs is op aanvraag.

Brochures
Google Maps statische kaart