Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29099

Steenworp-ID
29099
Op de markt sinds
Straat
Wagenstraat
Nummer
144
Naam object / bouwdeel
Restaurant / koffiebar met groot, zonnig terras in centrum (VDS ID 2042)
Postcode
2512BA
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
90 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 167 per jaar
Totaalprijs
€ 15.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: restaurant / koffiebar met groot, zonnig terras in centrum. Ideale plek voor een succesvolle onderneming: een supergezellig en licht hoekpand, met een heel ruim terras en een constante stroom voorbijgangers. Alle apparatuur en inventaris is aanwezig, dus je kunt direct van start met je concept, voor overdag en/of in de avond.
Locatie geschikt voor overdag en in de avond. Het concept Pim Coffee, Sandwiches and Vintage draait om koffie, thee, ontbijt en lunch. Een typische zaak voor overdag dus, met openingstijden van 8 tot 18 uur. Maar het pand is ook heel geschikt voor de avond: alles is aanwezig om er een restaurant van te maken. Er is een extra ruimte om een aparte keuken te plaatsen, alle aansluitingen zijn aanwezig. Bovendien heeft deze locatie een vergunning 2, dus met openingstijden tot 1.30 uur, op donderdag, vrijdag en zaterdag zelfs tot 02.30 uur. Alle soorten alcohol mogen geschonken worden. Ook zijn alle voorzieningen getroffen voor het plaatsen van een tap. Het plein voor het pand heeft de perfecte combinatie voor een ijzersterk terras.
50 zitplaatsen binnen, 120 zitplaatsen buiten (er is ruimte voor nog meer zitplaatsen)
Vrij van verplichtingen
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 99.500,-

Google Maps statische kaart