Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29109

Steenworp-ID
29109
Op de markt sinds
Straat
Laan van Nieuw Oost-Indië
Nummer
9
Toevoeging
A
Naam object / bouwdeel
Restaurant / Bistro Bezuidenhout (VDS ID 4088)
Postcode
2593BH
Stadsdeel
Haagse Hout (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
150 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 240 per jaar
Totaalprijs
€ 36.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: een zeer bekend restaurant/ bistro gelegen in het bekende Haagse Bezuidenhout. Dit restaurant bevindt zich in één van de oudste en gezelligste buurten van Den Haag. Het restaurant heeft een uitstekende staat van dienst en bestaat als sinds 1988. Het restaurant heeft momenteel ook een afhaal/ bezorg service. Op dinsdag en woensdag is het restaurant geopend van 17:00 uur - 00:00 uur, op donderdag tot zaterdag van 17:00 uur - 01:00 uur en op zondag van 17:00 uur - 00:00 uur. Op maandag is het restaurant gesloten. Door bijvoorbeeld lunch te gaan draaien, of eventuele uitbreiding van de openingstijden zal de omzet zeker gaan stijgen.
De zaak is circa twee jaar geleden opnieuw gerenoveerd en ingericht. Het restaurant biedt plaatst aan 75 personen. Achterin bevindt zich nog een tuinterras met 12 zitplaatsen.
Op het pand rust een categorie 2 horecavergunning. Dit wil zeggen dat er op donderdag tot zaterdag gedraaid mag worden tot 02:30 uur, de overige dagen mag de exploitatie open blijven tot 02:00 uur.
Overname van het huidige concept is natuurlijk mogelijk, maar ook andere concepten kunnen hier worden geëxploiteerd zoals Sushi, Italiaans, All you can eat etc.
Tevens zal de Tweede Kamer voor een periode van 5 jaar verhuizen naar de Bezuidenhoutseweg. Dit is op loopafstand van dit restaurant.
Vrij van verplichtingen.
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: op aanvraag.

Google Maps statische kaart