Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29121

Steenworp-ID
29121
Op de markt sinds
Straat
Prins Johan Friso Promenade
Nummer
30
Naam object / bouwdeel
Tianmi Sushi & Snacks to go (VDS ID 1273)
Postcode
2284DB
Vestigingsplaats
Rijswijk

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
53 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 293 per jaar
Totaalprijs
€ 15.540 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Tianmi Sushi & Snacks to go. In winkelcentrum ‘In de Bogaard’ ligt deze afhaalgelegenheid. Op verschillende sites wordt zeer positief geschreven over de sushi van Tianmi Sushi. Voor bezorging heeft deze locatie een groot afzetgebied, naast uiteraard Rijswijk is ook Den Haag en Delft goed te bereiken. Daarnaast ligt het dicht bij alle grote uitvalswegen. De invulling van deze afhaalgelegenheid kan op verscheidene manieren worden gedaan, dit mede door de zeer gunstige ligging. Nu wordt deze locatie voornamelijk gebruikt voor het bezorgen van sushi, maar het laat ook toe dat het anders wordt ingevuld. Naast het voortzetten van de huidige formule, zou dit ook een geweldige locatie kunnen zijn voor iedere andere formule of als lunchroom/koffiebar. De zaak biedt plaats aan 16 personen. Daarnaast is er een volledig ingerichte keuken aanwezig.
Op dit moment zijn de openingstijden van maandag tot en met zondag van 11.00 tot 22.30 voor afhalen en maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 22.00 voor bezorgen.
Vrij van verplichtingen
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 50.000,-

Google Maps statische kaart