Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29124

Steenworp-ID
29124
Op de markt sinds
Naam object / bouwdeel
Brasserie met historie in groot winkelcentrum randgemeente van Den Haag (VDS ID 1267)
Postcode
2500QQ
Vestigingsplaats
Anonieme plaats in Haaglanden

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
195 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 480 per jaar
Totaalprijs
€ 93.600 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Brasserie met historie in groot winkelcentrum randgemeente van Den Haag. Deze zaak is gelegen in een winkelcentrum waar het winkelaanbod varieert van kleine speciaalzaken tot grote warenhuizen zoals Mediamarkt, Albert Heijn, Primark, H&M Douglas en Coolcat. Met meer dan 200 winkels en ruim 800.000 bezoekers per week is dit het winkelcentrum van de hele regio. De lunchroom is dagelijks geopend en heeft een hoge omzet, zeker omdat de zaak alleen overdag geopend is. Er is een groot terras aan de voorzijde van de winkel en er is een afhaalloket waar u vers belegde broodjes direct mee kunt nemen. Binnen is het pand ingericht in een Franse bistrostijl, waar u zich direct bij binnenkomst meteen waant in de ‘tijd van weelde en rijkdom’.
De parkeergelegenheid is goed te noemen met een parkeergarage voor 1500 auto’s in de nabijheid. Verder is de zaak ook goed te bereiken via het openbaar vervoer. Twee randstadrails komen voorbij de dichtgelegen stations Stadhuisplein en station Centrum-West. Laatstgenoemde is ook een knooppunt voor lijnbussen.
De huurprijs is incl. service-, promotie- en parkeerkosten.
Verplichtingen voor overname 1 x personeel
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: op aanvraag.

Google Maps statische kaart