Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29125

Steenworp-ID
29125
Op de markt sinds
Straat
Geestbrugkade
Nummer
33
Postcode
2281CX
Vestigingsplaats
Rijswijk

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
355 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
175 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 52 per jaar
Totaalprijs
€ 18.480 per jaar
Servicekosten per m²
€ 39 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
De Waarde van Rijswijk
mail: info@dewaardevanrijswijk.nl
tel: 070-2600160
Opmerkingen

Fraai aan de rand van de wijk Leeuwendaal gelegen bedrijfsverzamelgebouw met twee kantoorverdiepingen. De verdiepingen zijn gelegen in een industrieel jaren '30 gebouw gelegen aan de Vliet tegen Voorburg aan. De kantoorruimten zijn gelegen op de begane grond (175 m²) en eerste verdieping (180 m²) en zijn eventueel afzonderlijk te huur. Toiletten, pantry en optionele vergaderkamer zijn gemeenschappelijk. Overdag vrij parkeren langs de openbare weg, mogelijkheid voor parkeren op binnenterrein.
Huurtermijnen flexibel / in overleg.

Google Maps statische kaart