Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29146

Steenworp-ID
29146
Op de markt sinds
Straat
Slot de Houvelaan
Nummer
1
Naam object / bouwdeel
voormalig gemeentehuis
Postcode
3155VP
Vestigingsplaats
Maasland

of

Culturele ruimte / Leisure (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
0 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Reliplan BV
mail: info@reliplan.nl
tel: 020-6365889
Opmerkingen

Onroerend goed met ruime bestemmingsmogelijkheden! In opdracht van de Gemeente Midden-Delfland wordt middels een inschrijvingsprocedure aangeboden: het voormalige gemeentehuis van Maasland en het naastgelegen ‘Huize Barendregt’, plaatselijk bekend Slot de Houvelaan 1 en ’s-Herenstraat 15 en 16 te Maasland.
Beide objecten worden door de Gemeente Midden-Delfland te koop aangeboden. De verkoop zal geschieden middels een inschrijvingsprocedure, hetgeen betekent dat iedere inschrijver evenveel kans maakt en er geen exclusieve onderhandelingen gevoerd zullen worden. De gebouwen worden bij voorkeur gecombineerd verkocht.
Om deel te nemen aan de inschrijving kan een bod worden uitgebracht in combinatie met een beschrijving van de beoogde bestemming.

Google Maps statische kaart