Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29198

Steenworp-ID
29198
Op de markt sinds
Straat
Ackershof
Nummer
77
Postcode
2641BL
Vestigingsplaats
Pijnacker

of

Detailhandel (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
86 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Winkelcentrum
Pijnacker Centrum (Pijnacker)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 336 per jaar
Totaalprijs
€ 28.920 per jaar
Servicekosten per m²
€ 21 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Flaton makelaars en taxateurs
mail: info@flatonmt.nl
tel: 015-3612691
Opmerkingen

De winkel is gelegen op een hoek centraal in het overdekte, gezellige, winkelcentrum Ackershof 2 in Pijnacker. Onder het winkelcentrum bevindt zich een grote parkeergarage waar u de eerste twee uur gratis parkeert. In het centrum vindt u diverse horecagelegenheden en een mooie branchemix van lokale en landelijke detaillisten.
Indeling: Het pand bestaat overwegend uit winkelruimte met een hoge attentiewaarde door de hoekligging. Aan de achterzijde bevindt zich een opslagruimte die bereikbaar is via een afgesloten deur. Hier vindt u ook een pantry en een toilet. De winkel is aan twee zijden te betreden en is het geheel voorzien van een PVC-vloer. Het pand is tevens voorzien van airco, stalen rolluiken, een brand-ontruimingsinstallatie, een sprinklerinstallatie (inclusief haspel en brandblusser) en een alarmsysteem.
NB: vergoeding voor zelf aangebrachte voorzieningen in overleg te bepalen.
Leveringen en diensten: € 1.775,- per jaar
Stookkosten: € 400,- per jaar
Promotiebijdrage: € 553,-per jaar.

Google Maps statische kaart