Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29199

Steenworp-ID
29199
Op de markt sinds
Straat
Laan van Wateringse Veld
Nummer
1496
Postcode
2548DA
Stadsdeel
Escamp (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
247 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
46 m²

of

Praktijk / Wellness (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
247 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
46 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 125 per jaar
Totaalprijs
€ 30.875 per jaar
Servicekosten per m²
€ 37 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
MVGM Bedrijfshuisvesting
mail: bedrijfshuisvesting.denhaag@mvgm.nl
tel: 070-8884587
Opmerkingen

Kantoor-/praktijkruimte in het bedrijfsverzamelgebouw "Het Veld". Er is op dit moment een aantal ruimtes beschikbaar van verschillende groottes op zowel de begane grond als de twee verdiepingen. De ruimtes variëren in grootte van 46 m² tot 109 m². Op de begane grond bevindt zich voor gezamenlijk gebruik een kantine en op iedere verdieping zijn voldoende toiletruimtes. De verschillende kantoren zijn vanaf de centrale hal met trapopgang en liften ontsloten.
Het object en de daarin de te verhuren units worden in de huidige staat van onderhoud en aanwezige voorzieningen verhuurd. Zo zijn de ruimten voorzien van een systeemplafond met inbouw verlichtingsarmaturen, afsluitbare deuren en marmoleum. Units zijn desgewenst zo te betrekken en huurders hoeven alleen de door hen gewenste roerende zaken (meubilair) mee te brengen.
Huurtermijnen vanaf 1 jaar.

Google Maps statische kaart