Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29231

Steenworp-ID
29231
Op de markt sinds
Straat
Treubstraat
Nummer
29
Toevoeging
- 31
Naam object / bouwdeel
'De Loods'
Postcode
2288EH
Vestigingsplaats
Rijswijk

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
1.100 m²
Deelverhuur
Ja
Minimale deelverhuur (m²)
50 m²
Bedrijfsverzamelgebouw
Ja
Bedrijventerrein
Plaspoelpolder (Rijswijk)
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Energielabel
C
Prijs per m²
€ 95 per jaar
Totaalprijs
€ 104.500 per jaar
Servicekosten per m²
€ 30 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Parkeerplaatsen
20
Prijs per parkeerplaats
€ 400
Aanbieders
Brix Makelaars
mail: info@brixmakelaars.nl
tel: 070-3222269
Opmerkingen

Vrijstaand, de toekomstige hotspot en Tech Hub in De Plaspoelpolder nu beschikbaar voor de verhuur. Met de nieuwe hotspot genaamd de Loods krijgt Rijswijk eindelijk een kantoorlocatie die aansluit bij wat de moderne kenniswerker verwacht van zijn werkomgeving. De naam is misschien ‘old School’ de rest is hip, trendy en alles wat het moderne werken omvat. Laat u inspireren via de getoonde renders. De ruimtes zijn licht, hoog en industrieel er kan worden gekozen voor open werkvloeren maar ook spreekkamers en zelfs conferentieruimtes zijn beschikbaar. Voor een goede lunch hoeft u de deur niet uit, de horeca in de plint is top geregeld en is voor u in maandabonnement vorm beschikbaar. Tot slot is het lichte Atrium een ware eyecatcher en geeft u de ruimte voor presentaties in een andere setting.
Er zijn kantoorunits vanaf circa 50 m² tot 350 m² beschikbaar. De hiervoor genoemde metrages zijn exclusief een toebedeling in de algemene ruimten. De verhuurder is zelf aanwezig in het gebouw met zijn bedrijf, hij zoekt aanvullende functies van zijn werkgebied en biedt grote en kleine ondernemers een (groei)kans Het motto van de Loods is work-eat-connect. Direct naast het kantoorpand bevindt zich open parkeerplaats met ruime capaciteit en ook in de directe omgeving zijn diverse afgesloten parkeerplaatsen gerealiseerd. Een turn-key opleveringsniveau behoort tot de mogelijkheden, een en ander onder aanpassing van de huurprijs, afhankelijk van de kosten van het gewenste inbouwpakket.
Huurtermijnen en verleningsperioden in overleg met verhuurder bespreekbaar.
Bij langere huurperiode is een ingroeihuur bespreekbaar.

Google Maps statische kaart