Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29254

Steenworp-ID
29254
Op de markt sinds
Naam object / bouwdeel
Restaurant in hartje Den Haag (VDS ID 1274)
Postcode
2500QQ
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
519 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 166 per jaar
Totaalprijs
€ 86.400 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: restaurant in hartje Den Haag met 225 zitplaatsen. Dit restaurant welke wij nu discreet in de verkoop hebben gekregen behoort zeker tot de beste van Den Haag. Gelegen op een toplocatie, midden in het historisch centrum van Den Haag, waar mooie straten met ouderwetse klinkers en trapgevels tot de verbeelding spreken en tal van gezellige winkels, restaurants en hotels zijn te vinden. Dit unieke restaurant met mooie brede raampartij gevel kenmerkt zich door de kwaliteit van de gerechten, in combinatie met een scherpe prijsstelling. Het restaurant is zeven dagen per week geopend, iedere dag vanaf 17:00 uur. Gezien de locatie is uitbreiding met lunch absoluut mogelijk, waardoor de omzet nog zeker omhoog kan worden gebracht.
Het restaurant is zeer compleet, heeft twee bars een restaurant gedeelte, met de mogelijkheden voor aparte groepen een zeer complete keuken, met aparte spoelruimte, opslag, een personeelsruimte en een klein maar fijn terras langs de gehele voorgevel van het pand.
Dit restaurant is naast de huidige formule ook zeer geschikt voor een ‘all you can eat’ restaurant, wereldrestaurant of restaurant met Italiaanse of Chinees/Thaise/ Japanse keuken.
Verplichtingen: overname personeel.
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 375.000,-

Google Maps statische kaart