Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29259

Steenworp-ID
29259
Op de markt sinds
Straat
Hooistraat
Nummer
1
Naam object / bouwdeel
Restaurant (VDS ID 4093)
Postcode
2514BM
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
243 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 370 per jaar
Totaalprijs
€ 90.000 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: restaurant. Kosten nog moeite zijn een aantal jaren geleden gespaard gebleven, om dit prachtige en bekende horecapaleis om te turnen naar een brasserie/restaurant waar op hoog niveau gekookt wordt. Het hippe en trendy restaurant is gelegen in een markant hoekpand, middenin een populair en levendige uitgaansgebied in Den Haag. De totale oppervlakte van het restaurant is 243m², inclusief een semi open keuken. Verder is er een klein maar fijn terras langs de gehele voorgevel van het pand. Er is een categorie 2 vergunning aanwezig wat inhoudt dat in het weekend kan worden door gegaan tot 2.30 uur. Deze zaak kan evengoed worden omgevormd tot grand café of (specialiteiten) restaurant.
Vrij van verplichtingen.
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 159.500,-

Google Maps statische kaart