Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29262

Steenworp-ID
29262
Op de markt sinds
Straat
Brasserskade
Nummer
53
Naam object / bouwdeel
Afhaal-/broodjeszaak (VDS ID 4102)
Postcode
2612CA
Vestigingsplaats
Delft

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
30 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 349 per jaar
Totaalprijs
€ 10.476 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Afhaal-/broodjeszaak. Deze mooie afhaal/ broodjeszaak is gevestigd in Delft. De zaak is modern ingericht en is gelegen aan de Brasserskade tussen Delft Centrum en bedrijventerrein Vrijenban/Indische Buurt. De winkel bevindt zich op een prominente hoek/zichtlocatie naast Tramhalte Brasserskade. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Ook ligt deze mooie zaak op een steenworp van het ROC Mondriaan Delft, de studenten op deze school zijn een mooie doelgroep waarop u zich goed kunt focussen. In de broodjeszaak is voldoende zitgelegenheid waar mensen kunnen wachten op hun bestelling.
Het huidige concept is toegespitst op dagbesteding, met name scholieren van de Roc Mondriaan en nabijgelegen bedrijven. De bestaande omzet wordt dan ook gerealiseerd in 40 weken, met 12 weken vakantie. Er is ruimte om het bestaande concept door te ontwikkelen in de avondtijden en weekenden voor bezorgen/afhaal/catering.
Vrij van verplichtingen
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris: € 49.500,-

Google Maps statische kaart