Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29265

Steenworp-ID
29265
Op de markt sinds
Straat
Laan van Nieuw Oosteinde
Nummer
296
Naam object / bouwdeel
Eetkamer ‘de Laan’ (VDS ID 2050)
Postcode
2274GG
Vestigingsplaats
Voorburg

of

Horeca (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
180 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 125 per jaar
Totaalprijs
€ 22.500 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
VDS Horeca Makelaar
mail: info@vds-horeca.nl
tel: 070-3306687
Opmerkingen

Ter overname aangeboden: Eetkamer ‘de Laan’. In Voorburg gelegen ideale multifunctionele ruimte: een gezellig en licht hoekpand. Alle apparatuur en inventaris is aanwezig om een volwaardige onderneming te starten. In dit deel van Voorburg is de horeca aan het aantrekken, er zijn in de laatste jaren een aantal leuke lunchrooms en espressobars bij gekomen. Allemaal zeer succesvol.
Op deze locatie is detailhandel met een melding tot ondersteunende horeca van 25% van toepassing. Desalniettemin zijn de mogelijkheden voor dit object zeer divers; denk bijvoorbeeld aan de invulling van een eetwinkel of een ruimte waar koffiebar, lunchroom en workshops wordt gecombineerd of een (banket)bakkerij, patisserie gecombineerd met koffie, of het bereiden en cateren vanuit deze locatie is ook mogelijk zoals de huidige eigenaar doet. De invullingen zijn dus eindeloos!
Dit object bestaat uit 3 verschillende delen. Eén deel wordt thans benut als bar en verkoopruimte, één deel waar tafels en stoelen staan en één deel is de keuken met alle voorzieningen die maar wenselijk zijn voor een professionele keuken. Daarnaast is er een zeer grote kelder voor opslag. Buiten is een zonnig terras langs de gevel. Twee aparte, verzorgde toiletten met een verschoonplek voor baby’s. Minimaal 40 zitplaatsen binnen, 12 zitplaatsen buiten.
Vrij van verplichtingen
Omzetindicatie: op aanvraag
Overnamesom voor goodwill en inventaris:€ 59.500,-

Google Maps statische kaart