Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29276

Steenworp-ID
29276
Op de markt sinds
Straat
Zwartveen
Nummer
6
Postcode
2291NB
Vestigingsplaats
Wateringen

of

Praktijk / Wellness (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
44 m²
Deelverhuur
Nee

en

Woonhuis

Beschikbare oppervlakte
144 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bedrijventerrein
Suydervelt (Wateringen)
Bereikbaarheid
Geen OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Servicekosten type
Niet van toepassing
Verkoopprijs
€ 550.000
Verkooptype
Kosten Koper
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Olsthoorn Makelaars
mail: info@olsthoornmakelaars.nl
tel: 070-3084656
Opmerkingen

Vrijstaande 6-kamer woning, een eigen ingang met 2 praktijkruimtes, een inpandige garage, carport en op korte afstand van de rijkswegen (N211, N222 en A4). De woning is gelegen op een kleinschalige bedrijventerrein.
Indeling praktijkruimte:
Entree praktijk via eigen ingang (daarnaast ook toegankelijk vanuit de hal van de woning). Hal met vaste kast. Twee praktijkruimtes (4.33/2.38 x 3.24 m en 2.65 x 5.41/2.00 m) waarvan de grootste met vaste kast en inpandige toegang tot de garage (3.81 x 5.41 m) met elektrische overheaddeur.

Google Maps statische kaart