Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29320

Steenworp-ID
29320
Op de markt sinds
Straat
Zoutkeetsingel
Nummer
14
Postcode
2512HL
Stadsdeel
Centrum (Den Haag)
Vestigingsplaats
Den Haag

of

Bedrijfsruimte (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
81 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Energielabel
G
Prijs per m²
€ 147 per jaar
Totaalprijs
€ 11.940 per jaar
Servicekosten type
Niet van toepassing
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Doen Makelaars
mail: info@doenmakelaars.com
tel: 070-4400055
Opmerkingen

Bedrijfsruimte van 37 m² met een vrije hoogte van 3,50 meter en kantoorruimte van 44 m², gelegen aan de rand van het Haagse Centrum, aan een gracht direct tegenover HMC Westeinde. Het geheel kan worden verhuurd met een perceel tuingrond, gelegen direct achter het object, ter grootte van circa 149 m². De ruimte verkeert in een eenvoudige staat van onderhoud en is voorzien van twee overheaddeuren (aan voor- en achterzijde), eenvoudig toilet en c.v.-installatie. Conform het vigerende bestemmingsplan Schilderswijk mag de ruimte worden gebruikt ten behoeve bedrijfsruimte met kantoor, een en ander conform: van de staat van bedrijfsactiviteiten voor functiemenging (bedrijven in categorie A). Garagebedrijven zijn binnen deze bestemming niet toegestaan.
Het uitgangspunt is casco verhuur, verhuurder staat open voor eventuele kleine verbouwingen welke in goed overleg gerealiseerd zullen moeten worden. Onderhoud en/of vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven. De ruimte mag worden gebruikt conform artikel 7:230a BW en is bij uitstek geschikt voor opslag, groothandel, kantoor-, praktijk- en of atelierruimte.
Energielabel: G - 2,37

Brochures
Google Maps statische kaart