Steenworp Bedrijfspanden Informatie Systeem (BIS)

Steenworp Vestigingsadviseurs Haaglanden adviseert en begeleidt (startende) bedrijven bij het vinden van passende bedrijfshuisvesting in de regio Haaglanden.

In ons BIS kunt u door middel van het invoeren van zoekcriteria een selectie maken van hetgeen u zoekt.

De resultaten kunt u bekijken via de lijst-  of kaartweergave. Zodra u doorklikt op een individueel object, treft u de detailgegevens van het object aan en de contactgegevens van de betreffende makelaar of contactpersoon.

Het is ook mogelijk om uw zoekcriteria op te slaan in een zoekopdracht. U ontvangt bij een toekomstige match dan automatisch een email met meer informatie over de nieuw aangeboden objecten die voldoen aan uw criteria.

Mocht u vragen hebben of geholpen willen worden door een vestigingsadviseur neem dan contact met ons op door een email te sturen aan Info@steenworp.nl of te bellen met 070-3141516.

29336

Steenworp-ID
29336
Op de markt sinds
Straat
Veulenkamp
Nummer
45
Naam object / bouwdeel
Gezondheidscentrum Tanthof
Postcode
2623XA
Vestigingsplaats
Delft

of

Kantoor (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
149 m²
Deelverhuur
Nee

of

Praktijk / Wellness (Hoofdbestemming)

Beschikbare oppervlakte
149 m²
Deelverhuur
Nee
Bedrijfsverzamelgebouw
Nee
Bereikbaarheid
Hoge OV-eisen, Autosnelweg binnen 2 km
Prijs per m²
€ 145 per jaar
Totaalprijs
€ 21.605 per jaar
Servicekosten per m²
€ 33 per jaar
Huur- / koopprijs inclusief parkeerplaats
Nee
Aanbieders
Björnd Makelaardij
mail: info@bjornd.nl
tel: 015-2135139
Opmerkingen

Kantoor-/praktijkruimte in Gezondheidscentrum Tanthof. Het gehuurde kan gebruikt worden als kantoor- of praktijkruimte met een gezondheidszorgfunctie (het object heeft een maatschappelijke bestemming).
Beschikbaar zijn de kamers 18, 19, 20, 21, 22 en 23 op de begane grond, totaal 108 m², inclusief 41 m² opslag vierkante meters als aandeel in algemene ruimtes in het gebouw. Er een eigen toilet (momenteel kindervariant) en een eigen keukenblok.
Oplevering: de aanwezige inrichting o.a. plafond, verlichting, vloerbedekking, lamellen, airco gaan om niet over naar huurder. Eventueel onderhoud en vervanging komt voor rekening van huurder.
Huurtermijn 3 jaren met een herhalende optie van telkens 1 jaar.

Brochures
Google Maps statische kaart